Umbla zvonul ca LG ar pregati un smartphone cu doua ecrane

0

Mai nou umblă zvonul că LG ar avea în lucru un smartphone cu două display-uri, cu toate că încă nu e clar ce fel de display este și la ce va folosi – dacă vă aduceți aminte LG a mai experimentat cu un extra display pe modelul V10, așa că nu ar trebui să ne surprindă dacă proiectul ar continua.

LG a vrut mereu să se diferențieze de ceilalți producători și de cele mai multe ori a reușit asta, fiind primii care au venit cu display 18:9, printre primii cu două camere foto, carcasă de piele și multe alte idei faine.

În cazul de față, al doilea display pentru LG G8 (sau cum se va numi el) ar trebui să poată fi montat pe smartphone ca un fel de carcasă, ceea ce practic ar transforma telefonul într-un aparat cu două display-uri. Va fi util? Încă nu îmi dau seama, dar cu siguranță va fi un element de diferențiere până când tehnologia ecranelor pliabile va fi suficient de matură încât să ajungă pe smartphone-uri.

Ce mi se pare interesant este că în ciuda zvonurilor legate de G8 și ce va mai lansa LG la MWC 2019, încă nu au apărut leak-uri mari așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Timp mai e pentru treaba asta și din câte am înțeles LG are pregătite mai multe modele care vor fi prezentate la MWC 2019, printre ele poate să fie și succesorul lui LG G7 ThinQ. Sper ca acesta să vină cu chestii faine dincolo de invenția cu display secundat de tip carcasă, pentru că dincolo de aspectul interesant, gradul de utilitate (și probabil costul asociat foarte mare) nu este suficient ca să țină piept Apple, Samsung și mai nou Huawei.

via CNET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here