HomeFeaturedFocusApar noi detalii despre Sony Xperia XZ4

Apar noi detalii despre Sony Xperia XZ4

Xperia XZ4

Pe măsură ce se apropie MWC-ul și implicit momentul din an în care aproape toți marii producători își prezintă vârfurile de gamă (cu o excepție notabilă), se întețesc și detaliile despre aceste flagship-uri. Unul dintre acestea este Sony Xperia XZ4, pe care eu îl aștept cu deosebit interes pentru ecranul super alungit, cu proporție 21:9 pe care îl promite.

Odată cu noile detalii tehnice care au ieșit la iveală se confirmă și această proporție care cred că va reprezenta o premieră în zona de smartphone. Ecranul va fi un OLED de 6,5 inchi și 3360 x 1440 pixeli. În plus, atunci când vine de la Sony te aștepți la un panel de top, așa că deja lucrurile sună foarte bine. Iar combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 855 cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB întărește și mai mult această senzație.

Sony adaugă la această rețetă și un acumulator cu o capacitate de 4400 mAh, care va veni cu suport pentru tehnologia Qnovo Adaptive Charge.

Din altă sursă au apărut detalii despre sistemul de trei camere foto care se va găsi pe Sony Xperia XZ4. Unul dintre cei trei senzori va avea 52 megapixeli, o premieră pe zona de smartphone. Al doilea senzor va fi un tele de 16 megapixeli, iar cel de-al treilea va fi un ToF de 0,3 megapixeli, cu rol mai mult în măsurarea distanțelor dintre subiect și telefon. Informațiile despre sistemul foto provin dintr-o sursă diferită, însă, dacă se vor dovedi adevărate ne arată un flagship complet, capabil să se ia la trântă cu numele mari din piață.

Se zvonește că Sony Xperia XZ4 va fi anunțat oficial la MWC, așa cum era de așteptat, însă până la disponibilitatea sa propriu-zisă vor mai trece vreo două-trei luni de zile.

via TechnoBezz

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep