HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Sony Xperia XA3 si XA3 Ultra

FOTO: cum arata Sony Xperia XA3 si XA3 Ultra

Sony Xperia XA3 si XA3 Ultra

Până acum se știa că doar Sony Xperia XZ4 va veni cu un display supra-alungit, denumit CinemaWide, un ecran cu aspect 21:9. Ei bine, în ultima perioadă au tot circulat informații conform cărora și Sony Xperia XA3 si XA3 Ultra vor împrumuta această trăsătură de la fratele lor mai puternic. Iar acum, grație celor mai recente imagini care au ajuns în atenția presei de specialitate, avem și o confirmare a acestui fapt.

Un set de fotografii generate de calculator care înfățișează cele două terminale a ieșit la iveală. Și dat fiind istoricul destul de bun al acestei surse, aș tinde să cred că ele sunt foarte apropiate de realitate.

Sony Xperia XA3 si XA3 Ultra

Din poze se vede destul de clar că Sony Xperia XA3 si XA3 Ultra păstrează proporția atipică a ecranului. Modelul XA3 va avea un ecran de 5,9 inchi, iar versiunea Ultra va merge la 6,5 inchi.

Se mai vede destul de clar că ambele telefoane au pe spate câte un sistem dual camera, despre care se spune că va avea un senzor principal de 23 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli. Senzorul pentru citirea amprentei digitale va fi plasat în butonul hardware lateral, trăsătură brevetată de Sony.

Se pare că ambele telefoane vor avea și frontal câte un sistem dual camera. Platforma în jurul căreia vor fi construite Sony Xperia XA3 si XA3 Ultra este un Qualcomm Snapdragon 660.

Cel mai probabil cele două telefoane vor vedea lumina zilei împreună cu Sony Xperia XZ4 în perioada Mobile World Congress, eveniment care se anunță unul extrem de atractiv prin prisma numărului mare de dispozitive interesante care vor fi lansate oficial aici.

via WinFuture

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep