HomeFeaturedFocusCateva informatii tehnice despre Samsung Galaxy M30

Cateva informatii tehnice despre Samsung Galaxy M30

Samsung Galaxy M30

Se pare să noua serie Galaxy M a producătorului coreean va porni în forță și va avea mai mulți membrii încă de la debut. După ce am văzut cu câteva zile în urmă câteva detalii despre Galaxy M20, iată că acum au început să iasă la iveală informații despre o versiune mai scumpă (și evident mai performantă), Samsung Galaxy M30.

Se va plasa tot în zona de mid-range (una pe care Samsung o vinde destul de bine în ofertele operatorilor) și va fi construit în jurul unui display Infinity-U de 6,38 inchi, cu margini extrem de înguste și un orificiu decupat pentru camera foto frontală, ultima găselniță în materie de design pe piața de smartphone. Rezoluția ecranului va fi de 2280 x 1080 pixeli.

Samsung Galaxy M30

Capacitatea acumulatorului, de 5000 mAh, ne arată un alt argument de vânzare al lui Samsung Galaxy M30, dincolo de aspectul fizic. Terminalul va miza și pe o autonomie crescută.

Și, pentru o categorie foarte largă de utilizatori vor fi clar atractive și abilităție foto ale terminalului. O cameră foto frontală cu senzor de 16 megapixeli, dar mai ales sistemul cu trei camere de pe spatele telefonului (cu un senzor principal de 13 megapixeli și doi senzori de 5 megapixeli fiecare), ne arată că există intenții serioase în această direcție.

S-ar putea ca apariția oficială a lui Samsung Galaxy M30 să se întâmple chiar săptămâna viitoare, în timpul CES-ului. Pe de altă parte, coreenii au preferat mereu să nu se amestece cu lansările din cadrul evenimentelor mari, așa că aici nu există încă o certitudine.

via AllAboutSamsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep