HomeMobileAndroidInca un smartphone flexibil, de data asta de a Xiaomi

Inca un smartphone flexibil, de data asta de a Xiaomi

La finalul săptămânii ce tocmai a trecut Evan Blass (aka @evleaks) a postat un scurt material video care ne înfățișează un nou smartphone cu ecran pliabil, ce pare a fi un Xiaomi. Evan spune că nu e foarte sigur dacă materialul este despre un produs real sau e doar un fals elaborat, ideea este că a stârnit interes.

Uitați despre ce e vorba:

În afara faptului că ar fi vorba despre un smartphone care se împăturește în trei nu vedem extrem de multe lucruri în cele 20 de secunde ale filmulețului. Display-ul (probabil OLED) pare să aibă un raport de 4:3 iar după ce este deschis devine un 16:9, cu margini curbate.

Putem deduce că funcționează cu Android și în imagini apar și icon-urile de la Mi App Store iar Pocketnow speculează că imaginea de fundal ar veni din setul de wallpaper-e de pe MIUI 10.

Pentru că ecranul pliabil pare să fie următoarea frontieră ce trebuie depășită în zona smartphone-urilor (și NU bateria, cum ar fi normal), chestie ce ar conduce la prețuri și mai mari, nu e de mirare că și Xiaomi se joacă cu ideea asta. Cu toate că oficial nu avem nicio informație cum că Xiaomi ar lucra la asta :).

Dar faptul că toți mai mulți producători se joacă cu conceptul ne dă speranțe că într-un viitor nu foarte îndepărtat o să avem un produs funcțional care să merite interesul.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep