HomeFeaturedFocusCele mai recente zvonuri despre Samsung Galaxy S10

Cele mai recente zvonuri despre Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Apar noi zvonuri despre trioul de telefoane Samsung Galaxy S10 pe care producătorul coreean le va lansa cât de curând.  Familia S10 va fi compusă pentru început din cele trei terminale prezentate mai jos, după care, la o dată nespecificată încă, va mai primi cel mai probabil încă două terminale, cu abilități în sfera de conectivitate 5G. Deocamdată momentul este departe, așa că merită să ne concentrăm mai bine pe cei trei frați despre care se știe câte ceva.

O nouă fotografie face lumină în această privință și cred eu că este cel mai sănătos să lăsăm această poză să vorbească de la sine.

Samsung Galaxy S10

Se observă că modelul S10+ va avea un sistem frontal dual camera, într-un orificiu special perforat în display (și frații săi merg pe aceeași rețetă) și că alături de Samsung Galaxy S10 va avea cititorul de amprentă digitală integrat în display.

Din fotografie mai reies câteva detalii referitoare la capacitatea acumulatorilor și la dimensiunile ecranelor celor trei terminale. Informațiile par destul de exacte, așa că sursa fotografiei poate beneficia de încrederea noastră.

Cel mai probabil cele trei telefoane din seria Samsung Galaxy S10 vor fi prezentate oficial în cadrul unui eveniment exclusiv Samsung Unpacked, ce va avea loc pe 20 februarie 2019 în San Francisco.

via CompareRaja

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep