HomeFeaturedFocusFOTO: cum se va prezenta seria Samsung Galaxy S10 din perspectiva dimensiunilor

FOTO: cum se va prezenta seria Samsung Galaxy S10 din perspectiva dimensiunilor

Galaxy S10 dimensiune

Am primit de la partenerii noștri de la MobileDirect un set complet de carcase și huse de protecție pentru viitoarea serie Samsung Galaxy S10. Ocazie cu care avem câteva concluzii care pot fi trase, după ce am alăturat informațiile deja existente despre noua gamă a coreenilor cu propriile opinii izvorâte în urma unei scurte analize a acestor huse pentru Galaxy S10.

În primul rând avem o nouă confirmare a faptului că va exista și un Samsung Galaxy S10 Lite. Erau semne de întrebare atât asupra existenței sale propriuzise, cât și asupra denumirii pe care o va avea acest terminal. Da, el există și da, numele folosit pe toate etichetele huselor de protecție este S10 Lite.

Oricum, dacă informațiile legate de prețurile pentru familia Samsung Galaxy S10 se confirmă, este cam ciudat să îi spui Lite unui telefon ce va costa aproape 800 de euro.

Revenind la Samsung Galaxy S10 Lite, acesta va avea o dimensiune mai mică și decât S10.

dimensiune Galaxy S10

În plus, din ceea ce se vede pe husele noastre, pe partea din spate va avea măcar un senzor foto mai puțin decât S10 și, de ce nu, poate chiar doi lipsă în comparație cu S10 Plus. Este doar la nivel de speranță, decupajele de pe spatele huselor din zona sistemelor de camere sunt identice la Galaxy S10 și la S10 Plus.

O altă concluzie pe care o putem trage este legată de dimensiunea lui Samsung Galaxy S10 Plus. Acesta va fi identic cu Galaxy S9+. Drept dovadă, aveți mai jos poze cu un Samsung Galaxy S9+ în huse de Galaxy S10 Plus (sunt curios până la urmă cum vor scrie Plusul ăla).

dimensiune Galaxy S10
dimensiune Galaxy S10
dimensiune Galaxy S10

Doar orientarea sistemului de camere diferă. Și poziționarea butoanelor laterale, care, deși au fix aceeași poziționare, sunt ușor deplasate.

Cam acestea sunt detaliile pe care husele celor de la MobileDirect ne-au ajutat să le surprindem. Oricum, lansarea noilor telefoane Galaxy S10 nu este departe. Iar în momentul în care ele vor fi lansate oficial și disponibile pentru publicul din România, cu siguranță în oferta acestui magazin online veți găsi carcase și huse de protecție pentru Galaxy S10 într-o gamă variată, capabilă să satisfacă orice tip de preferință.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep