HomeFeaturedFocusPreturile pentru familia Samsung Galaxy S10 se confirma

Preturile pentru familia Samsung Galaxy S10 se confirma

Galaxy S10+

Iar Samsung pare să fi scăpat hățurile într-un moment care oricum era destul de delicat pentru companie. Pentru că eu nu prea am cum să descriu altfel un preț de top de 1600 de euro pentru vârful de gamă al acestei familii, modelul Samsung Galaxy S10+ cu memorie RAM și stocare internă duse la maxim. E drept, atât costă modelul cu 12 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 1 TB. Sună frumos, spectaculos, dar și prețul este mare.

Și dacă devenim oarecum mai umani și ne uităm la un Samsung Galaxy S10+ cu 8 GB de RAM și memorie internă de 512 GB, prețul tot sus rămâne, la 1300 euro. Iar cel mai ieftin S10+, cel cu 6 GB de RAM și 128 GB capacitate internă de stocare, va avea un preț de 1050 euro.

Ce mi se pare și mai dubios și mă face să ridic mari semne de întrebare asupra strategiei coreenilor, este prețul pentru modelul Samsung Galaxy S10 Lite, de la care toți utilizatorii așteptau să fie ceva mai accesibil (mai ales în contextul numelui purtat). Cea mai ieftină și singura versiune de Galaxy S10 Lite (și în același timp cel mai ieftin telefon din seria Galaxy S10) va costa 780 euro și va avea o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Nu e rău, dar nici ieftin!

Informațiile despre prețurile telefoanelor Galaxy S10 provin dintr-o sursă din Italia, dar le confirmă pe cele anterioare, provenite din Marea Britanie. Așa că sunt șanse mari să fie corecte. La fel cum sunt șanse mari ca Samsung să dea puțin cu capul de pragul de sus. S-au uitat prea mult la Apple, dar principalul lor competitor este Huawei.

via TuttoAndroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep