HomeFeaturedFocusHisense U30 prezentat oficial, smartphone cu specificatii interesante

Hisense U30 prezentat oficial, smartphone cu specificatii interesante

Hisense U30

Nici aspectul lui Hisense U30 nu se lasă mai prejos, fiind guvernat atât de textura de piele (ar putea chiar să fie piele ecologică) în partea din spate, dar mai ales de ecranul cu margini extrem de subțiri și cu un orificiu pentru camera foto frontală. Un ecran de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+, care ne duce cu gândul la Redmi Note 7. Și asemănările nu se opresc aici. Și Hisense U30 are un senzor principal de 48 megapixeli în sistemul dual camera de pe spate, însoțit, de asemenea, de un senzor secundar de 5 megapixeli.

Însă Hisense U30 are totuși câteva avantaje. În primul rând, senzorul său de 48 megapixeli este un Samsung ISOCELL Bright GM1, care se presupune că este capabil de rezultate mai spectaculoase. Acest lucru este și o premieră în piața de smartphone. O a doua premieră și în același timp un avantaj în fața lui Redmi Note 7, este prezența chipset-ului Qualcomm Snapdragon 675.

Restul specificațiilor sunt plusuri clare pentru Hisense U30: o cameră frontală cu senzor de 20 megapixeli, un acumulator de 4500 mAh cu suport pentru Quick Charge 4.0, o capacitate internă de stocare de 128 GB și o memorie RAM ce poate fi de 6 GB sau de 8 GB.

Mi-ar plăcea să cred că și prețul lui Hisense U30 va fi un argument în această comparație, însă acesta este un detaliu care deocamdată nu se cunoaște. Ceea ce contează poate mai mult, este că cei de la Hisense au anunțat disponibilitatea acestui terminal pe anumite piețe din Europa.

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep