HomeFeaturedFocusOppo vine oficial in Marea Britanie

Oppo vine oficial in Marea Britanie

Oppo

Este un anunț făcut chiar de către producătorul chinez de top 5 global, semn că au realizat și ei, la fel ca și Xiaomi, că pentru a rămâne sus și pentru a progresa, este nevoie de prezență directă în Europa. Sper să fie doar un prim pas pentru Oppo pe Bătrânul Continent și să vedem reprezentanțe în cât mai multe piețe.

Deocamdată Oppo și-a deschis un cont de Twitter pentru Marea Britanie și a comunicat decizia. Va deschide și un magazin online care va vinde câteva dintre telefoanele de top ale companiei către publicul englez, dar , sper eu, va avea și o reprezentanță și, poate cel mai important pentru public și pentru încrederea acestuia, un centru de service care să se ocupe de garanțiile consumatorilor din piața locală.

Este o veste bună pentru fani, nu doar pentru cei ai Oppo (care mie mi se pare că fac telefoane de o calitate peste medie și care chiar își merită locul în top 5-ul global al producătorilor de smartphone). În același timp, s-ar putea să nu fie o veste atât de bună pentru companii precum Samsung, care nu o duce chiar bine, sau Apple, competitori direcți care pierd teren în lupta cu producătorii chinezi.

Legat de Oppo, cred că au în față modelul Huawei, unul care s-a dovedit de succes. Strategia companiei chineze a funcționat și a dat roade, cred că Huawei nu mai are mult până la momentul la care va domina piața de smartphone. Iar Oppo pare să vină din urmă.

via Oppo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep