HomeFeaturedFocusRedmi Note 7 prezentat oficial, raport pret/specificatii excelent

Redmi Note 7 prezentat oficial, raport pret/specificatii excelent

Redmi Note 7

Xiaomi a desprins cu totul noul brand, care a căpătat cu această ocazie și o identitate vizuală, iar Redmi Note 7 este primul terminal care marchează această manevră. Vine cu specificații decente și cu un preț care mi se pare foarte atractiv, mai ales în perspectiva în care telefonul va fi disponibil și pe anumite piețe europene pe care Xiaomi este deja prezent (oficial sau mai puțin oficial).

Redmi Note 7 este construit în jurul unui display IPS de 6,3 inchi (rezoluție fullHD+), cu margini foarte înguste și un notch în formă de picătură. Se bazează pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 660 și vine în mai multe combinații de memorie. De la 3 GB de memorie RAM cu 32 GB de stocare internă, prin 4 GB de RAM cu 64 GB memorie internă și până la 6 GB de memorie RAM cu 64 GB capacitate internă de stocare.

Redmi Note 7

Un alt punct forte al lui Redmi Note 7 este sistemul dual camera de pe spate, care vine echipat cu un senzor principal de 48 megapixeli, ajutat de unul secundar de 5 megapixeli (care împreună știu zoom optic 4x). Camera foto frontală este de 13 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru Quick Charge 4.

Peisajul pare complet. Și peste toate vine prețul extrem de atractiv, de aproximativ 150 dolari pentru versiunea de bază. La un calcul rapid, vedem că până și varianta de top, cu 6 GB de RAM, va costa cel mult 180 de euro, ceea ce face din Redmi Note 7 un competitor serios pe segmentul său de preț.

via Xiaomi

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep