Apple a lansat update-ul iOS 12.1.3 ce nu aduce niciun fel de funcții noi, repară însă multe probleme descoperite în versiunea anterioară.

La începutul săptămânii Apple al ansat update-ul 12.1.3 pentru iOS (are 300 MB) ce repară câte bug-uri neplăcute pe care e probabil să le fi întâlnit și voi.

Unul dintre cele mai urâte era cel legat de Messages și care se manifesta prin imposibilitatea de e reda thumbnail-urile pozelor atunci când se naviga în Photos cu modul Details. Tot pentru poze mai vin eun bugfix care elimină apariția de artefacte dacă acestea sunt trimise prin Share Sheet.

Noile modele XR, XS sau XS Max au mai avut și probleme legate de deconectarea de la CarPlay, chestii ce ar trebui să fie de asemenea reparate cu acest update.

iOS 12.1.3 are și câteva remedii pentru HomePod – nu se vor mai reporni automat și Siri o să redevină vigilent.

Și nu în ultimul rând, acest update aduce și sporuri de performanță și îmbunătățește stabilitatea, exact la fel ca și precedentul. Văd că e deja o normă ca oricine aduce un update care evident vin să repare bug-uri și nimic altceva, va susține sus și tare că de fapt aduce și spor de performanță.

Rămâne să vedem dacă va fi așa, pe aparatul meu iPhone X nu văd niciun fel de spor de performanță sau autonomie.

Oricum, ar fi bine să faceți update-ul ca să vă protejați și de viitoarele probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here