HomeFeaturedFocusAsus ZenFone Max Pro M2 ajunge oficial in Romania

Asus ZenFone Max Pro M2 ajunge oficial in Romania

ZenFone Max Pro M2 Romania

Asus a lansat pe piața locală modelul ZenFone Max Pro (M2), unul dintre telefoanele care propune cel mai bun raport preț/specificații și care cred eu că va duce mai departe cu brio moștenirea lăsată de predecesorul său. Asus ZenFone Max Pro M1 a impresionat plăcut atunci când a trecut pe la noi. Iar modelul M2, urmașul său direct pare pregătit să facă același lucru, cu îmbunătățirile aduse fix în zonele sensibile.

Am câteva argumente de ordin tehnic care mă fac să cred acest lucru cu convingere. În primul rând o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 660 cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB, apoi aspectul modern, cu display cu margini foarte înguste și cu notch în partea de sus și nu în ultimul rând, acumulatorul de 5000 mAh, care va asigura o autonomie îndestulătoare.

Însă argumentul cel mai solid mi se pare faptul că Asus ZenFone Max Pro (M2) va costa aproximativ 1400 lei, ceea ce îl face foarte atractiv pe segmentul său de buget. Telefonul va fi disponibil la partenerii locali Asus încă de la sfârșitul acestei luni, ceea ce ne arată că taiwanezii (dar și românii) s-au mișcat destul de repede după anunțul oficial global.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep