HomeFeaturedFocusNoua interfata Car View pentru Spotify ajunge pe aparatele Android

Noua interfata Car View pentru Spotify ajunge pe aparatele Android

Noua intefață Car View din Spotify de pe Android.

Dacă folosiți Spotify ați observat că în zona de setări există opțiunea Car View ce face ca interfața Car View să fie activată automat atunci când se detectează o conexiune Bluetooth către dispozitivul din mașină (și fie vorba între noi și către toate celelalte dispozitive audio conectate pe Bluetooth).

De azi unii utilizatori Android vor avea posibilitatea să folosească noua interfața Car View a Spotify, construită într-un mod minimalist, ce permite o interacțiune mai ușoară cu smartphone-ul.

Car View este o simplă pagină Now Playing cu butoane mai mari ca de obicei, construite special pentru a permite o interacțiune mai rapidă. Titlul piesei redate este afișat mare, fără imaginea de fundal a albumului.

După cum anunță Spotify, Car View este disponibilă și pentru conturile free și pentru cele premium, prima categorie putând folosi interfața foar în mod Shuffle (cum de altfel poate fi folosită aplicația).

Pentru moment Car View merge doar pe conexiunea Bluetooth, dacă vă folosiți în mașină smartphone-ul conectat prin jack audio, interfața Car View nu vă va fi oferită. Iar utilizatorii de iOS mai au ceva de așteptat până să primească update-ul.

Schimbarea nu e mare și nici extrem de bine realizată, acest lucru e evident. Cred însă că este utilă.

Voi ce părere aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep