HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata LG G8

VIDEO: cum arata LG G8

LG G8

Viitorul flagship LG G8, vârful de gamă al companiei coreene, s-a dezbrăcat de secrete de ordin fizic într-un soi de pictorial digital. Au apărut poze și chiar și un clip video animiat cu eroul nostru. Și pentru că istoricul acestei surse este unul destul de bun, sunt șanse mari ca exact așa să arate LG G8. Numai că de această dată o să mă consider un optimist și o să mă agăț de șansele cele mici, șanse ca ceva să se schimbe față de ceea ce vedem aici.

LG G8

Nu de alta, dar LG G8-ul la care ne uităm nu pare să aibe nimic spectaculos, nimic din ceea ce pregătesc competitorii care vor lansa flagship-uri cam în aceeași perioadă, sfârșit de februarie sau luna martie (perioada MWC-ului).

Dacă LG G8 va fi identic cu cel din materialele de față, va avea un display cu un notch destul de mare, într-o perioadă în care au apărut orificiile în ecran pentru camera frontală. Și marginile ecranului sunt destul de groase pentru un flagship cu pretenții, mai ales cea inferioară. Bărbia, cum le place unora să o numească.

LG G8

De asemenea, ecranul nu integrează senzorul pentru citirea amprentei digitale, care este plasat pe partea din spate. Sub sistemul dual camera. Da, ați citit bine, dual camera! Într-o perioadă în care producătorii adaugă cel de-al treilea senzor (cel puțin), LG rămâne la doi.

Sunt ușor dezamăgit de ceea ce am văzut. Sunt șanse ca LG G8 să compenseze cu un preț foarte atractiv. Sper să se întâmple ceva de genul acesta, dacă din punct de vedere fizic nu se schimbă nimic.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep