HomeFeaturedFocusCaviar Viking Ragnar Carbon, un Nokia 6500 ce costa 2600 dolari

Caviar Viking Ragnar Carbon, un Nokia 6500 ce costa 2600 dolari

Caviar Viking Ragnar

Este, de-i drept, modificat, inclusiv din punct de vedere fizic. Are un aspect hexagonal, pentru a aduce cât mai mult cu o sabie vikingă. Este, în mod obligatoriu pentru un telefon care a trecut prin transformări în atelierele Caviar, înnobilat cu materiale scumpe. Taste din titanium T9, o ramă din carbon și un spate din piele de aligator demonstrează noblețea, dar și duritatea acestui produs. Plus o coroană încrustată pe spatele terminalului, așa, ca pentru un rege adevărat. Sau împărat. Sau țar, cum spun rușii. Sau chiar un faraon. După preferințele clientului.

Caviar Viking Ragnar

Chiar și așa, tot un feature phone rămâne, iar ideea de a cheltui o mică avere pentru el, aproximativ 2600 dolari, mi se pare de-a dreptul aiuritoare. Dar sunt destui snobi pe lumea asta, așa că public se găsește. Chiar din belșug.

Însă, așa cum spune povestea de pe site-ul Caviar, nu orice viking își permitea o sabie. Așa că, dacă nu vrei să fluturi pe deasupra capului o țeavă ruginită, ci o lamă care să le dea fiori celor din jur (una din 99 de bucăți, pentru că vorbim despre o serie limitată), dacă vrei să te numeri în rândul nobililor de rasă și nu al muritorilor de rând, cazi în capcana celor de la Caviar și cumperi un Caviar Viking Ragnar Carbon. Cu puțin noroc și ceva mai multe eforturi, s-ar putea să îți meargă mail-ul pe el!

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep