HomeFeaturedFocusTest inedit de rezistenta pentru Redmi Note 7

Test inedit de rezistenta pentru Redmi Note 7

Redmi Note 7

Sunt foarte multe metode de a demonstra că un smartphone poate rezista fără probleme incidentelor nefericite. Unele mai inedite decât altele. Și, de cele mai multe ori, foarte puține dintre aceste demonstrații și teste la care sunt supuse terminelele, nu au un caracter oficial și sunt realizate de către terți, care vor astfel să își arate echidistanța. Unii dintre ei chiar reușesc.

Printre toate terminalele rezistente se pare că și-a făcut loc și proaspăt lansatul Redmi Note 7, un telefon cu un raport preț/specificații excelent. Trag această concluzie nu pentru că telefonul în sine pare foarte solid, ci mai ales după cea mai recentă demonstrație făcută în acest sens. Una cât se poate de inedită și, în același timp, cât se poate de oficială.

Mai exact, președintele și co-fondatorul Xiaomi, Lin Bin, a postat un scurt clip video cu un moment de-a dreptul bizar aș putea spune, în care sparge două nuci (fără interpretări ironice, vă rog) cu ecranul unui Redmi Note 7.

via GIPHY

Deși nu este clar, sunt convins că telefonul a rezistat! Concluzia? Una singură. Redmi Note 7 are un display mai tare decât o pereche de nuci!

În altă ordine de idei, se pare că Redmi Note 7 se bucură de un adevărat succes și că toate stocurile Xiaomi au fost epuizate rapid.

via Weibo

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep