HomeFeaturedFocusVivo Apex 2019 prezentat oficial, un nou smartphone fara butoane

Vivo Apex 2019 prezentat oficial, un nou smartphone fara butoane

Vivo Apex 2019

La o zi distanță după Meizu Zero, un nou telefon fără butoane fizice vede lumina zilei. Este vorba despre Vivo Apex 2019, care, deși merge pe același concept de design, propune câteva modificări interesante. Dar poate și mai important, Vivo Apex 2019 este o adevărată demonstrație de putere, bazându-se pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855, cu o memorie RAM de 12 GB și cu o capacitate internă de stocare de 512 GB. Nu prea ai cum să pretinzi mai mult de la un telefon, cel puțin pentru moment.

Vivo Apex 2019

Ce îmi place și mai mult este faptul că ecranul AMOLED de 6,39 inchi, cu margini aproape inexistente, ascunde un cititor de amprentă integrat în aproape suprafața sa. Practic, oriunde ai atinge ecranul cu degetul înregistrat pentru amprentă, senzorul funcționează și telefonul se deblochează.

În plus, Vivo Apex 2019 vine și cu un connector magnetic proprietar, care funcționează și pentru încărcarea terminalului, dar și pentru transferul de date. Nu este foarte clar dacă acest lucru exclude încărcarea wireless, dar nici nu este foarte important, cel puțin după părerea mea.

În rest, Vivo Apex 2019 merge pe aceeași abordare în ceea ce privește difuzoarele (piezoelectrice), controlul lateral al telefonului (printr-o tehnologie similară HTC Sense). Și arată mai bine, cel puțin din ceea ce au scris publicațiile de specialitate.

Evenimentul de lansare s-a făcut pe baza unor unități de tip prototip, cu promisiunea că terminalul în forma sa finală va fi prezent la MWC. Tocmai de aceea nu se cunosc încă toate detaliile despre el, cum ar fi de pildă situația camerei foto frontale. Se știe că sistemul dual de pe spate va fi 12 MP + 13 MP, dar lista cu detalii tehnice se cam oprește aici.

Vivo Apex 2019

Așa că așteptăm cu interes MWC-ul, acolo unde Vivo Apex 2019 și Meizu Zeru ne vor arăta ceea ce eu cred că va reprezenta viitorul smartphone-ului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep