HomeFeaturedFocusVivo Z3i Standard Edition prezentat oficial

Vivo Z3i Standard Edition prezentat oficial

Vivo Z3i Standard Edition

Este mai degrabă o reiterare a unui model deja existent pe piață, cu o modificare oarecum minoră. Vivo Z3i Standard Edition vine cu un display IPS LCD în locul celui AMOLED de pe Vivo Z3i. Atât! Este singura diferență dintre cele două versiuni, însă atrage după ea o modificare destul de substanțială la nivel de preț. De la aproximativ 355 dolari pentru varianta cu ecran AMOLED, acum prețul a ajuns la aproximativ 295 dolari. În plus, noua variantă aduce și două culori noi, Dream Pink și Starry Night Black, care să alătură Aurora Blue-ului deja prezent.

Vivo Z3i Standard Edition

În rest, Vivo Z3i Standard Edition se bazează pe aceeași combinație de chipset MediaTek Helio P60 cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Și pe același sistem dual camera de pe spate (16 MP + 2 MP) și aceeași cameră foto frontală de 24 MP. Toate ținute în viață de un acumulator cu o capacitate de 3315 mAh.

Ecranul, că tot l-am pomenit, are o diagonală de 6,3 inchi și o rezoluție de 2280 x 1080 pixeli. Are margini foarte înguste și este prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus.

Vivo Z3i Standard Edition va fi disponibil în primă fază doar pe piața din China.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep