HomeFeaturedFocusZTE Blade V10 isi dezvaluie specificatiile tehnice

ZTE Blade V10 isi dezvaluie specificatiile tehnice

De fapt nu și le dezvăluie el, ci le dezvăluie TENAA, organismul care certifică dispozitivele mobile în scopul vânzării pe piața din China. ZTE Blade V10 a trecut prin acest proces de certificare și a lăsat o amprentă destul de serioasă în urma sa. Practic o mare parte din specificațiile sale tehnice au ajuns astfel în atenția opiniei publice interesate de zona de smartphone.

ZTE Blade V10 va fi construit în jurul unui display de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+, cu un mic notch în formă de picătură în partea de sus a ecranului. Micul notch ascunde una dintre trăsăturile forte ale acestui terminal: camera foto frontală cu senzor de 32 megapixeli.

ZTE Blade V10

Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli, dar și cititorul de amprentă. Carcasa pare să fie din sticlă. Acumulatorul va avea o capacitate de 3100 mAh.

ZTE Blade V10 va avea două versiuni. Una cu 4 GB de RAM și alta ceva mai puternică, cu memorie RAM de 6 GB. Despre memoria internă și chipset nu prea sunt informații, astfel că telefonul nostru păstrează totuși o urmă de suspans pentru momentul anunțului oficial, care cel mai probabil se va întâmpla în cadrul MWC, acolo unde ZTE va fi prezentă.

via SparrowNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep