HomeFeaturedFocusLG vine la MWC cu doua flagship-uri: ThinQ V50 și ThinQ G8

LG vine la MWC cu doua flagship-uri: ThinQ V50 și ThinQ G8

LG G8

Capătă tot mai multă consistență informațiile conform cărora LG va lansa în cadrul Mobile World Congress două dispozitive de top. Flagship-ul LG G8 (al cărui nume complet va fi LG ThinQ G8), vârful seriei G a coreenilor, dar și un nou membru al familiei V, modelul LG ThinQ V50, care va avea abilități 5G și cu care LG vrea să ia fața competitorilor direcți pe acest segment.

Dacă informațiile se confirmă, va fi pentru prima dată când LG lansează în același timp telefoane din ambele serii de top. Și, probabil că și ultima dată, pentru că se pare că seria G va fi oprită după apariția lui LG G8 și se va trece la un alt sistem de denumiri.

LG ThinQ V50, telefonul care va suporta conexiunea 5G, va avea un chipset Qualcomm Snapdragon 855, un display de 6 inchi, un sistem nou de răcire, un acumulator spectaculos de 4000 mAh și un sistem nou de control, prin intermediul gesturilor.

Iar pe LG ThinQ G8 tocmai l-am văzut într-un leak. Mai rămâne să le vedem și braț la braț, sub lumina reflectoarelor de la MWC.

via AndroidHeadlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep