HomeFeaturedFocusAcesta este un prototip Huawei P30 Pro cu 3 camere foto

Acesta este un prototip Huawei P30 Pro cu 3 camere foto

Un prototip de Huawei P30 Pro apare în primele leak-uri. Se pot observa cele trei camere foto.

Via DigitalTrends avem ocazia să vedem un prototip de Huawei P30 Pro, cu cele trei camere foto din sistemul principal. Imaginile apar cu mult înainte de prezentarea oficială, stabilită pentru luna viitoare.

Imaginile obținute de DigitalTrends par să fie ale unui aparat nefuncțional, pus la dispoziție chiar de Huawei. Zvonurile spun că cele trei camere foto din sistemul principal vor fi identice și prezente pe aceiași protuberanță.

Prototipul Huawei P30 Pro avea un aspect cromat.

Din ce știm până cum Huawei P30 Pro va fi de aceiași dimensiune cu P20 Pro, dar cu finisaje similare lui Mate 20 Pro. Butoanele sunt poziționate pe partea dreaptă, portul USB Type-C este jos și de data asta nu mai avem jack audio de 3.5 mm.

Pe acest prototip putem vedea numele de cod Vogue, Link pentru Huawei și Leica, lucru explicabil prin faptul că pentru aparatele prototip Huawei preferă să pună codurile interne și nu cele oficiale. Este confirmat că Vogue este numele de cod pentru un smartphone cu HiSillicon Kirin 980 și din informațiile extrase din firmware se pare că bateria ar fi de 3650 mAh.

Huawei P30 Pro nu va mai avea jack audio.

Elementul central, adică sistemul principal de camere foto ar putea să fie construit cu Sony IMX 600 de 40 MP, Sony IMX 351 de 16 MP, pentru a treia nu avem încă date. Iar cea frontală să fie de Sony UMX 576 de 25MP.

Huawei P30 Pro va avea un aspect cromat, probabil similar cu ce vedem pe seria Honor 8X.

Tot legat de sistemul foto, conform Evan Blass știm că ar avea zoom 5X, XDA spune că ar fi chiar de 10X.

Va fi interesant să vedem ce o să prezinte Huawei pe 26 martie. Sunt sigur că până atunci vom mai vedea și alte leak-uri din care o să ne lămurim.

via DT

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep