HomeFeaturedFocusROKiT, un nou nume pe piața de smartphone

ROKiT, un nou nume pe piața de smartphone

ROKiT

Deocamdată este doar numele, exact așa cum spune titlul acestui material. Și de aici până la o mare păcăleală, distanța nu este foarte mare. Dar să mergem pe prezumția de nevinovăție și să aducem în favoarea bunelor intenții ale acestei companii câteva argumente oarecum palpabile.

Primul dintre acestea este un website pe care sunt prezente câteva modele de telefoane. Unele featurephone, altele smartphone. O să ne oprim asupra acestora din urmă, cu un focus special pe ceea ce pare a fi vârful de gamă, modelul ROKiT IO Pro 3D. Din păcate avem doar numele, pentru că pe acest site nu avem detalii de natură tehnică despre niciunul dintre modelele listate. Ceea ce ridică un nou semn de întrebare.

ROKiT

Trecem și peste el și aflăm că noul brand va plusa destul de mult la capitolul imagine și se va asocia pentru sezonul care stă să înceapă cu echipa de Formula 1 Williams Racing. Ceea ce ne arată că oamenii au intenții destul de serioase. Sau că se spală bani frumoși acolo. Mă rog, am promis că încerc să nu fiu cârcotaș, dar nu prea îmi iese.

ROKiT

Așa că prefer să așteptăm lansarea oficială a gamei de telefoane, promisă pentru luna martie a acestui an. Se pare că telefoanele vor fi disponibile și în Statele Unite și Europa. Să le vedem!

via ROKiT

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep