HomeFeaturedFocusEnergizer Ultimate U620S Pop prezentat oficial, varful de gama Energizer

Energizer Ultimate U620S Pop prezentat oficial, varful de gama Energizer

Energizer Ultimate U620S Pop

Și flagship-ul cu care Avenir Telecom, compania care folosește numele Energizer pe piața de smartphone va defila la MWC. Poate tocmai pentru a stârni interesul publicului pentru standul de la MWC, compania a ales să detalieze oficial trăsăturile fiecărui terminal pe care îl va lansa acolo. Iar noi ne-am oprit atenția asupra lui Energizer Ultimate U620S Pop, vârful de gamă cu trăsăturile cele mai interesante.

În primul rând trebuie spus că Pop-ul din denumire vine de la sistemul de tip periscop care integrează camera foto frontală. De fapt un sistem dual camera frontal, cu un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli, pentru selfie-uri cât mai artistice.

Ba mai mult, pentru a confirma parcă încercarea de a nu face rabat pe zona de fotografie, pe partea din spate avem un sistem cu trei camere foto, un senzor de 16 megapixeli, unul de 5 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Evident, numărul de camere foto nu garantează automat și o calitate mai bună a rezultatelor, dar arată că s-a investit în dezvoltarea terminalului.

Energizer Ultimate U620S Pop este construit în jurul unei combinații de chipset MediaTek Helio P70 cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate completate de un slot microSD (care suportă până la 256 GB) și ascunse în spatele unui display de 6,2 inchi și rezoluție fullHD+.

Senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat în lateral, în butonul de pornire. Oarecum dezamăgitor pentru un telefon Energizer, capacitatea acumulatorului este de doar 3200 mAh. Măcar există suport pentru încărcare rapidă (18W).

Nu există detalii despre prețul lui Energizer Ultimate U620S Pop. Probabil că informațiile comerciale le vom afla la MWC. Las tot pentru atunci și restul gamei de telefoane cu care va defila compania.

via YugaTech

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep