HomeFeaturedFocusVIDEO: sa fie oare Samsung Galaxy F?

VIDEO: sa fie oare Samsung Galaxy F?

Samsung Galaxy F

Într-un scurt material video de prezentare realizat de Samsung pentru o gamă mai largă de produse de-ale sale, în care se vehiculează ideea că produsele Samsung prin inovațiile pe care le aduc sunt și vor fi prezente tot mai des în viața utilizatorilor, apare pentru scurt timp și un smartphone cu ecran pliabil. Să fie oare abordarea celor de la Samsung pentru acest concept pe care îl atacă și alți producători? Să fie acel Samsung Galaxy F pe care s-ar putea să îl vedem chiar la MWC?

Nu sunt sigur, cu atât mai mult cu cât în materialul video apar și alte concepte de dispozitive pe care încă nu le-am văzut și nici nu cred că o să le vedem foarte repede. Sunt folosite pentru a întări ideea că Samsung inovează non-stop și că toate aceste facilități ajung la publicul larg pentru un viitor în care tehnologia este tot mai prezentă. Dar, pe de altă parte, nici nu este exclus ca telefonul respectiv să fie Samsung Galaxy F, un produs despre care s-a discutat destul de frecvent în ultima vreme.

Probabil că răspunsul îl vom afla la MWC, măcar sub forma unei comunicări din partea companiei coreene, dacă un produs fizic nu vom vedea. Noroc că nu mai este mult de așteptat. Până atunci însă, vă las cu materialul video.

via YouTube

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep