HomeFeaturedFocusHuawei Y6 Pro 2019 prezentat oficial

Huawei Y6 Pro 2019 prezentat oficial

Huawei Y6 Pro 2019

Huawei Y6 Pro 2019 proaspăt anunțat oficial de către producătorul chinez este un entry-level care merge mult pe argumentul aspectului modern. Nu are cum să impresioneze la nivel tehnic, dar aduce câteva elemente de design greu de găsit pe segmentul său de preț. Un preț care se învârte în jurul valorii de 120 euro (cu aproximație), dar care ar putea să mai crească puțin în momentul în care terminalul va ajunge pe piețele din Europa.

Huawei Y6 Pro 2019

Așadar, ce are de oferit Huawei Y6 Pro 2019 pentru acești bani? În primul rând un display modern, cu margini extrem de înguste (mai puțin în partea de jos, unde își face loc un logo) și cu un notch în formă de picătură. Diagonala este de 6,1 inchi, însă rezoluția este doar HD+. Un prim compromis. Și nu este cel mai grav. Chipsetul este un MediaTek Helio A22 cu procesor quad-core de 2,0 GHz. Cam subțirel. Mai ales că la nivel de memorie RAM avem totuși 3 GB, împerecheați cu 32 GB capacitate internă de stocare. Există și slot microSD pentru cei cu nevoi mai mari în zona de spațiu de stocare.

Pe partea din spate avem o cameră foto de 13 megapixeli, în timp ce camera frontală este de 8 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3020 mAh, iar sistemul de operare este un Android 9.0 Pie, cu EMUI 9.0 peste el. Nu există senzor pentru citirea amprentei digitale, este suplinit de prezența funcției Face Unlock.

Huawei Y6 Pro 2019 va fi disponibil la sfârșitul acestei luni, în primă fază pe piețele asiatice. Nu există încă detalii despre o disponibilitate în Europa.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep