HomeFeaturedFocusUltimele detalii despre Xiaomi Mi 9, telefonul vine pe 20 februarie

Ultimele detalii despre Xiaomi Mi 9, telefonul vine pe 20 februarie

Xiaomi Mi 9

Viitorul flagship al companiei chineze este destul de aproape de anunțul oficial. Pe 20 februarie va avea loc evenimentul, iar informația este una oficială, venită direct de la co-fondatorul Xiaomi, Lei Jun. În postarea în care acesta anunță data lansării pentru Xiaomi Mi 9, apare și o fotografie cu terminalul, în mâinile unuia dintre ambasadorii de imagine de pe piața chineză. Este mai puțin important cine este respectivul, ceva vedetă din China.

Xiaomi Mi 9

Mai important este însă că vedem terminalul destul de clar. Avem astfel confirmarea faptului că Xiaomi Mi 9 va avea un sistem cu trei camere foto, dispuse vertical, în marginea din stânga sus. Mai vedem și o culoare extrem de interesantă, precum și o curelușă de prindere, dar în imaginea respectivă s-ar putea ca telefonul să aibă o husă de protecție personalizată. Așa că prefer să nu mă entuziasmez, deși îmi plac ambele detalii.

Pentru cei care nu mai țin minte, Xiaomi Mi 9 va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 855. Va avea mai multe configurații de memorii, cea de început fiind cu 6 GB de RAM și 128 GB stocare internă. Această versiune va fi și cea mai ieftină, cu un preț de aproximativ 380 euro. Frumos de tot.

Mai avem de așteptat fix o săptămână pentru a afla detaliile clare, oficiale și fără necunoscute. Oricum ar fi, deja se anunță un terminal de top, capabil să se bată cu flagship-urile celorlalți jucători de pe piață. Așa că ne mai reauzim pe marginea acestui subiect.

via DroidHolic  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep