HomeFeaturedFocusIes la iveala terminalele cu care Alcatel vine la MWC

Ies la iveala terminalele cu care Alcatel vine la MWC

Alcatel 3

Informațiile nu sunt chiar oficiale, dar vin dintr-o sursă extrem de credibilă. Este vorba despre Evan Blass, mai cunoscut ca @evleaks. Și cum cei de la TCL, care operează brandul Alcatel pe piața de smartphone, au planuri mari în ceea ce privește numărul de telefoane pe care le vor anunța la Mobile World Congress, și sursa noastră a avut subiecte de detaliat cu cititorii pasionați de evoluția pieței de telefoane.

Din păcate, ambițiile Alcatel se opresc doar la numărul de telefoane pe care le vor anunța în cadrul evenimentului care stă să înceapă. Atunci când vorbim despre specificații tehnice, lucrurile sunt dezamăgitoare. Este destul de clar că zona de entry-level este cea pe care se concentrează în prezent Alcatel.

Ca să vă faceți o idee despre acest lucru, vă spun doar că dintre toate cele șase terminale care nu prea mai au secrete (și am înțeles că sunt doar jumătate din totalul anunțurilor de la MWC), cel mai “puternic” este Alcatel 3.

Alcatel 3

Un telefon care se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 450 cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Cred că deja am spus tot. Oricum, doar și pentru că ne-am apucat deja să vorbim despre el, Alcatel 3 mai merită două minute de atenție. Va propune un display alungit (aspect 19,5:9), cu rezoluție HD+ și diagonală de 5,94 inchi, cu un notch în formă de U în partea de sus.

Pe spate are o cameră de 13 megapixeli și un senzor pentru citirea amprentei digitale, pentru selfie-uri a pregătit un senzor de 8 megapixeli, iar acumulatorul va avea capacitatea de 3500 mAh. Nimic care să entuziasmeze.

Sunt curios dacă și în momentul anunțurilor oficiale acesta va rămâne “vârful de gamă” al Alcatel pentru Mobile World Congress. Despre restul telefoanelor care au leak-uit, găsiți detalii în link-ul sursă.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep