Ultimele detalii despre Sony Xperia 1

0
Xperia 1

Va fi flagship-ul producătorului nipon, modelul care ar fi trebuit să se cheme Sony Xperia XZ4. Se pare că Sony va adopta un nou sistem de denumiri începând de anul acesta și flagship-ul seriei care va debuta chiar luni, la MWC, va fi Sony Xperia 1. Este acel telefon despre care am tot vorbit (sub vechea denumire) și care va oferi un display cu totul inedit, alungit, cu un aspect de 21:9.

Grație lui Evan Blass avem cam toate detaliile tehnice despre Xperia 1, inclusiv pe cele legate de sistemul de trei camere foto de pe spatele telefonului. Mai avem și un leak a ceea ce pare să fie o fotografie de presă cu terminalul. Poză care ne dezvăluie pe lângă toate detaliile de ordin fizic și o culoare destul de interesantă, un violet/mov chiar fain.

Ecranul P-OLED va avea o diagonală de 6,5 inchi și o rezoluție QHD+ (3360 x 1440 pixeli). În ciuda faptului că se spune că senzorul pentru citirea amprentei digitale va fi plasat lateral, fotografia ar sugera că acesta este integrat în marginea inferioară de sub display. Este un aspect pe care probabil că doar anunțul oficial îl va lămuri.

Sony Xperia 1 se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855 cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Sistemul de trei camere foto de pe spatele terminalului va fi compus dintr-un senzor principal de 52 megapixeli f/1.6, un senzor telephoto de 16 megapixeli f/2.6 și unul ToF de 0,3 megapixeli f/1.4.

Un Android 9 Pie și un acumulator de 4400 mAh completează lista de specificații tehnice cu care vârful de gamă Xperia 1 va încerca să cucerească fanii prezenți la MWC.

Alături de acest terminal vor sta Sony Xperia 10 și Xperia 10 Plus, cele pe care le știam ca Xperia XA3 și Xperia XA3 Ultra.

via PhoneArena

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here