HomeMobileAndroidPrimele imagini clare cu LG G8 ThinQ

Primele imagini clare cu LG G8 ThinQ

LGG8ThinQ

Via @evleaks avem o imagine nouă cu LG G8 ThinQ, cel mai probabil una dintre imaginile pregătite pentru comunicatul de presă oficial, odată cu lansarea produsului. După cum deja am mai văzut, LG G8 ThinQ pare să semene foarte tare cu iPhone X, cu tot cu notch bordura ceva mai groasă, plus margini rotunjite în stil Samsung Galaxy S9.

Observăm că pe spate exsită un sistem cu două camere foto și senzorul de amprentă – nici anul acesta LG nu va veni cu senzorul de amprentă pus pe display așa cum o să facă de exemplu Samsung cu seria S10. Spatele lui LG G8 ThinQ pare să fie din sticlă, cu posibila opțiune a prezenței încărcării wireless.

Este păstrat butonul pentru lansarea asistentului digital (probabil tot Google Assistant), ușița pentru SIM și microSD. Dintr-un comunicat de presă LG am aflat deja că numele este LG G8 ThinQ și că aparatul va avea un dispozitiv frontal de camere foto 3D, capabil de recunoaștere facială plus recunoașterea gesturilor.

Se pare că și prețul său va fi unul măricel, cei 900 USD estimați pentru SUA poziționând aparatul aproape de flagship-urile Apple și Samsung.

În continuare, întrebarea cheie rămâne: ”ce aduce nou și interesant ca să poată concura cu Samsung, Apple și Huawei?”. Voi ce credeți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep