HomeFeaturedFocusLG Q60, LG K50 si LG K40 prezentate oficial

LG Q60, LG K50 si LG K40 prezentate oficial

LG Q60

Producătorul coreean a prezentat oficial trei modele din categoria mid-range (mai exact din jumătatea de jos a acestei categorii), telefoane cu care cei de la LG vor defila și pe MWC. Însă acolo atenția publicului va fi îndreptată mai ales înspre flagship-uri, așa că LG Q60, LG K50 si LG K40 meritau acum micuța lor clipă de glorie, când lumea pasionată de piața de smartphone este încă ceva mai relaxată.

O să începem cu LG Q60, un telefon construit în jurul unui display de 6,26 inchi și rezoluție HD+ (1520 x 720 pixeli), cu un notch în formă de picătură în partea de sus. Telefonul are un chipset de proveniență nespecificată, cu procesor octa-core de 2,0 GHz, o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB.

LG Q60

Pe spate avem un sistem foto compus din trei camere. Un senzor principal de 16 megapixeli, un senzor de adâncime de 2 megapixeli și unul ultra-wide de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 13 megapixeli. Tot pe spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale, iar acumulatorul are o capacitate de 3500 mAh.

LG K50 păstrează același display (atât ca dimensiune, cât și ca rezoluție), ba chiar și notch-ul în formă de picătură. Se păstrează și procesorul octa-core de 2,0 GHz (tot fără nume), camera foto frontală de 13 megapixeli și acumulatorul de 3500 mAh. Memoria RAM este tot de 3 GB, dar capacitate internă de stocare scade la 32 GB.

LG K50

Diferența se vede însă pe spatele telefonului, acolo unde acum avem un sistem dual camera. Senzorul principal este de 13 megapixeli, iar cel de adâncime este de 2 megapixeli.

LG K40 este cel mai ieftin și, așa cum era de așteptat, și cel mai slab din acest line-up. Are un ecran mai mic, de 5,7 inchi, un aspect ceva mai convențional, de 18:9 (1440 x 720 pixeli) și renunță la notch-ul modern. Are același procesor octa-core de 2,0 GHz, o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB.

LG K40

Camera foto principală este de 16 megapixeli, iar cea frontală are un senzor de 8 megapixeli. Bateria este de 3000 mAh. Există și un senzor pentru citirea amprentei digitale. S-ar spune că LG K40 merge mai degrabă înspre un entry-level.

Însă toate cele trei telefoane ale coreenilor au DTS:X 3D Surround Sound și câte un buton dedicat pentru Google Assistant. De asemenea, LG Q60, LG K50 si LG K40 sunt certificate cu standardele MIL-STD 810G, ceea ce înseamnă că au o rezistență peste medie.

Deocamdată nu au fost făcute publice detalii comerciale despre cele trei terminale. Probabil că prețurile și disponibilitatea pentru LG Q60, LG K50 si LG K40 vor fi oferite opiniei publice la MWC. Terminalele ar putea avea succes, mai ales în ofertele operatorilor, dacă vin cu prețuri atractive.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep