HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Nokia 8.1 Plus

Cateva detalii tehnice despre Nokia 8.1 Plus

Nokia 8.1 Plus

Au ieșit la iveală câteva detalii despre Nokia 8.1 Plus, telefon pe care HMD Global îl va prezenta oficial pe 2 aprilie. Va fi disponibil în primă fază doar pe piața din China, sub numele de Nokia X71, dar este același telefon și va avea parte și de versiunea globală cu nume ceva mai prietenos. Este un motiv suficient pentru ca să pierdem câteva minute cu acest terminal.

Nokia 8.1 Plus va fi primul telefon al companiei finlandeze care va propune un display cu orificiu pentru camera foto frontală. Ecranul va avea cel mai probabil o diagonală de 6,22 inchi.

Nokia 8.1 Plus

Pe spate vom găsi un sistem dual camera, realizat în colaborare cu Zeiss. Senzorul principal va avea o rezoluție de 48 megapixeli și va fi împerecheat cu un al doilea senzor, de tip ultra-wide. S-ar putea ca varianta pentru piața din China să propună și o a treia cameră foto pe spate. Din fotografiile de presă leak-uite, vedem tot pe spate și cititorul de amprentă.

Există câteva speculații că Nokia 8.1 Plus ar putea să folosească chipset-ul Qualcomm Snapdragon 845, vârful de gamă de anul trecut, pentru că Snapdragon 710 este prea slab pentru ceea ce își propune acest terminal. Deocamdată sunt sceptic, dar cine știe ce surpriză frumoasă ne așteaptă.

Telefonul pare să facă parte din programul Android One al celor de la Google. Cam acestea sunt detaliile tehnice care se cunosc despre Nokia 8.1 Plus. Nu arată deloc rău, așa că dacă apar noutăți vă vom ține la curent.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep