HomeFeaturedFocusPreturi si disponibilitate in Romania pentru Huawei P30 Pro si Huawei P30

Preturi si disponibilitate in Romania pentru Huawei P30 Pro si Huawei P30

preturi Huawei P30 Pro

Am promis în momentul în care Huawei P30 Pro și Huawei P30 au fost anunțate oficial, că vom reveni cu detaliile comerciale legate de preț și disponibilitate. Iată că ne ținem de promisiune, astfel că doritorii au acum toate necunoscutele ecuației.

Pentru că sunt destul de sigur că prețul și termenul de livrare sunt la fel (sau, în cel mai rău caz, foarte apropiate) și pentru că vrem să fim echidistanți în ceea ce privește operatorii de telefonie mobilă de pe piața din România, care au în ofertă cele două terminale, am ales să exemplificăm cu cifrele de pe site-ul Media Galaxy.

Așadar, un Huawei P30 Pro, modelul cu 8 GB de RAM și 256 GB de memorie internă costă 4399 lei. Varianta cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB capacitate internă de stocare, are un preț de vânzare de 3999 lei.

preturi Huawei P30 Pro

Huawei P30, versiunea cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB se vinde cu 3299 lei.

În toate cele trei variante, la Media Galaxy sunt disponibile câte trei versiuni de culoare. De asemenea, toate telefoanele fac subiectul unei campanii de precomandă și vin cu câte un ceas Huawei Watch GT cadou. Termenul de începere a livrărilor este 3 aprilie.  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep