HomeFeaturedFocusVivo S1 prezentat oficial, mid-range complet cu pret bun

Vivo S1 prezentat oficial, mid-range complet cu pret bun

Vivo S1

Anunțat oficial după o serie de leak-uri, Vivo S1 aduce câteva elemente de design chiar moderne, plus specificații mai mult decât decente, totul la un preț destul de competitiv. Dacă alăturăm și promisiunea de disponibilitate inclusiv în Europa, avem rețeta unui telefon interesant, care devine o opțiune clară pentru toți cei care au un buget limitat pentru achiziția unui smartphone. Un buget de aproximativ 300 de euro, valoare în jurul căreia se învârte și prețul lui Vivo S1.

Vivo S1

Ce are de oferit terminalul pentru acești bani? Chiar destule, aș spune eu, unele caracteristici fiind chiar interesante. Mă refer aici la sistemul de tip pop-up care integrează camera foto frontală de 24.8 megapixeli și care lasă spațiu unui display nederanjat de orificii și cu margini extrem de înguste, care arată superb. Dar și la acumulatorul de 3940 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (18W), care ar trebui să asigure o autonomie peste medie. Sau la sistemul de trei camere foto de pe spatele terminalului, cu un senzor principal de 12 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli. Sunt trăsături destul de greu de găsit la un telefon de 300 de euro.

Vivo S1 are un ecran de 6,53 inchi și 2340 x 1080 pixeli, care ascunde un chipset MediaTek Helio P70 (poate singurul reproș care i se poate aduce acestui terminal), împerecheat cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB (care se poate extinde prin microSD).

Pe partea din spate se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Vivo S1 include și un asistent virtual proprietar, Jovi, care poate fi apelat printr-un buton hardware dedicat.

Vivo S1 va deveni disponibil chiar de săptămâna viitoare, pentru început pe piața din China. Așteptăm expansiunea comercială, pentru că se prezintă destul de bine.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep