HomeFeaturedFocusVivo X27 prezentat oficial, un soi de flagship incomplet

Vivo X27 prezentat oficial, un soi de flagship incomplet

Vivo X27

Se cunoșteau deja destul de multe detalii tehnice despre Vivo X27, iată că am avut parte și de anunțul oficial, care a venit la data preconizată. Acum, că avem imaginea completă, cu tot cu întreaga listă de specificații tehnice, am așa o senzație de flagship ușor incomplet. Vivo s-a străduit și cred că a și reușit într-o măsură destul de mare să prezinte un adevărat flagship.

Însă consider că ar fi putut face un efort suplimentar și ar fi putut alege un chipset Qualcomm Snapdragon 855. Așa, cu Snapdragon 710, combinația cu memorie RAM de 8 GB și capacitate internă de stocare de 256 GB pare știrbită.

Vivo X27

Și, mergând și mai departe, întreaga configurație pare incompletă, pentru că altceva nu i se poate reproșa acestui terminal.

Are un display Super AMOLED de 6,39 inchi și rezoluție fullHD+, care integrează și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Are margini foarte înguste și nu este deranjat de niciun notch sau orificiu. Camera foto frontală cu senzor de 16 megapixeli fiind integrată într-un mecanism de tip pop-up.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli, de tip Quad Bayer. Asta înseamnă că va combina patru pixeli într-unul singur, iar rezultatul va fi o fotografie de 12 megapixeli. Cel de-al doilea senzor este de 13 megapixeli și este un ultra-wide. Iar cel de-al treilea este un senzor de adâncime de 5 megapixeli.

Vivo X27 este prevăzut cu un sistem de răcire de tip vapor-chamber, care ar trebui să asigure un plus de performanță. De asemenea, este echipat cu Android 9.0 Pie, cu interfața Vivo peste el și cu un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (18W).

Vivo X27

Prețul de vânzare pentru Vivo X27 este de aproximativ 470 euro, valabil deocamdată în China. Însă există informații că terminalul va ajunge inclusiv în Europa.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep