HomeMobileAndroidGoogle Maps primeste optiuni de raportare/alertare pentru accidente si radare

Google Maps primeste optiuni de raportare/alertare pentru accidente si radare

In curand Google Maps va primi functionalitatea de raportare si alertare pentru accidente si radare.

O opțiune disponibilă în Waze și foarte apreciată de către conducătorii auto, adică cea de alertare pentru radare, va ajunge și pe Google Maps. Se pare că Google încearcă să unifice cele două platforme și să aducă aceiași funcționalitate în Google Maps.

Cele două noi funcționalități din Google Maps au apărut pe la câțiva utilizatori, nu este încă ceva disponibil la nivel general. Din discuția de pe Reddit am văzut că în timpul navigației Google Maps generează alerte și cere confirmări, exact ca în cazul Waze. Și nu ține de versiunea de Google Maps instalată – nu vă grăbiți să faceți update în Play Store în speranța că veți primi rapid opțiunile.

Oficial Google nu a anunțat încă nimic legat de treaba asta, așa că e probabil să fie doar o perioadă de testare pe un grup mai mare de utilizatori. Dar e foarte posibil ca la un moment dat să beneficiem cu toții de ea.

Eu nu am văzut să apară așa ceva pe headset-ul Android pe care îl folosesc în mașină și nici pe smartphone. Dacă voi ați primit ceva, poate faceți o captură și ne dați și nouă detalii.

via GSMA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep