HomeFeaturedFocusHonor 10i prezentat oficial, accente pe abilitatile foto

Honor 10i prezentat oficial, accente pe abilitatile foto

Honor 10i

Huawei aglomerează și mai tare segmentul mid-range. Mai exact partea de sus a acestui segment, pe care cred eu că o domină destul de bine. Probabil că este o parte a strategiei această abundență de terminale care seamănă destul de mult între ele, atât la aspectul fizic, cât și la configurație. Cam aceasta este situația și cu proaspăt anunțatul Honor 10i, care este o versiune ceva mai interesantă aș spune eu a lui Honor 10 Lite.

Argumentul cel mai forte al lui Honor 10i este sistemul de trei camere foto de pe spate. Este compus dintr-un senzor principal de 24 megapixeli (f/1.8), unul ultra-wide de 8 megapixeli (f/2.4) și unul de adâncime de 2 megapixeli. Nici camera frontală nu este de ignorat, cu senzorul ei de 32 megapixeli.

Honor 10i

În rest, telefonul este construit în jurul unei platforme Kirin 710, asortată cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Are un acumulator de 3400 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă. Toate componentele sunt ascunse în spatele unui ecran de 6,21 inchi și rezoluție de 2340 x 1080 pixeli, prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus.

Sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu EMUI 9 peste el, construcția este dintr-o sticlă sau un plastic glossy, culorile sunt interesante. Chestii destul de des întâlnite la telefoanele Huawei.

Honor 10i a fost lansat deja pe piața din Rusia, la un preț de aproximativ 270 euro. Cred că îl vom vedea destul de repede și pe alte piețe europene, pentru că pare să aibă potențial.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep