HomeFeaturedFocusZTE Axon V si ZTE Axon S, noi propuneri de design

ZTE Axon V si ZTE Axon S, noi propuneri de design

ZTE Axon V

Este o adevărată cursă între producătorii de smartphone pentru obținerea unui screen-to-body ratio cât mai mare. Pentru un display care să nu fie deranțat de camere foto frontale, pentru o imagine cât mai completă. Iar plasarea camerei frontale în notch-uri sau orificii decupate în ecran pare să fie doar o soluție de tranziție.

Direcția pare să fie către găsirea unor alte soluții. Sistemele de tip pop-up reprezintă o astfel de soluție, dar cred că cresc destul de consistent costurile de producție. Și în plus, s-ar putea să ocupe spațiu vital în economia unui telefon.

Așa că ZTE vine cu două abordări proprii, pe care nu le-am mai văzut în piața de smartphone până acum. Două idei care au și nume: ZTE Axon V si ZTE Axon S. Și care momentan cred că sunt doar la stadiul de concept.

ZTE Axon V

Prima dintre ele este cea mai ieftină. Propune existența unei protuberanțe laterale care să nu deranjeze ecranul, dar care să integrese un sistem dual camera frontal. Nu este niciun mecanism acolo, deci costul unui potențial ZTE Axon V nu ar trebui să fie foarte mare. Nu știu însă dacă o asemenea umflătură laterală nu va fi deranjantă pentru utilizator.

ZTE Axon S

Tocmai de aceea mi se pare mult mai interesantă cea de-a doua abordare, cea cu numele de ZTE Axon V, care propune un sistem slider lateral, care să ascundă atât camerele foto frontale, cât și sistemul cu trei camere de pe spatele telefonului. Este mult mai spectaculos, iar în momentul în care telefonul este închis, forma sa este apropiată de perfecțiune. Chiar cred că este o idee faină și sunt sigur că se va materializa.

Când și cum, vom vedea în viitor.

via SlashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep