HomeCloud & MobilityInvitatie la Cloud Conference 2019: 11 aprilie, Bucuresti

Invitatie la Cloud Conference 2019: 11 aprilie, Bucuresti

Cloud Conference 2019 1200x628

Pe 11 aprilie, la Crowne Plaza în București va avea loc a treia ediție e Cloud Conference, conferința pe teme de cloud dedicată celor interesați de platforma Azure a Microsoft. Conferința are două track-uri (Orange și Purple) pe care vor fi prezentări legate de infrastructura cloud, securitate și aplicații de business.

Odată cu conferința există și două workshop-uri premium pentru Azure.

Cloud Conference_1

Printre speakerii de la Cloud Conference se numără doi MVP pe Azure alături de reprezentanți ai unor firme ce folosesc și implementează soluțiile cloud ale Microsoft: Avaelgo, Microsoft, Telekom, Fortinet, UiPath, ALEF, Softline, Tecknoworks iar în keynote va fi invitată și Violeta Luca, General Manager al Microsoft România.

După ce am participat la primele două ediții ale Conferinței de Cloud pot să vă spun că dacă interesează subiectul ar fi bine să nu ratați conferința din două motive: subiectele discutate și partea de networking și oportunitățile de afaceri.

Așa că notați-vă în calendar: 11 aprilie, Crowne Plaza București și înregistrați-vă cât mai sunt locuri, urmând link-ul de aici (participarea este gratuită).

Și poate ne vedem pe acolo.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep