HomeFeaturedFocusVivo iQOO prezentat oficial, pana la urma este un telefon de gaming

Vivo iQOO prezentat oficial, pana la urma este un telefon de gaming

Vivo iQOO

În mod normal aș fi fost tentat să afirm că Vivo iQOO este un monstru de telefon, însă ar fi puțin redundant, din moment ce chiar oficialii companiei chineze se referă la acest terminal folosind motto-ul “Monster Inside”. Așa că mergem pe varianta cu telefonul de gaming, care, se presupune (pe bună dreptate) că are specificații tehnice impresionante.

Vivo iQOO este construit, așa cum era de așteptat, în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 855. Are un display OLED de 6,41 inchi, prevăzut cu un notch în formă de U în partea de sus, cu margini foarte înguste și cu o rezoluție de 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9). Ecranul integrează și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Vivo iQOO

La nivel de memorii, avem mai multe configurații de Vivo iQOO. Prima are 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Următoarea are 8 GB de RAM și aceeași capacitate internă de stocare. Cea de-a treia variantă are 8 GB de RAM și o memorie internă de 256 GB, iar versiunea de top uimește cu o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. O grămadă de opțiuni, cu prețuri care încep de la aproximativ 390 euro și ajung până la 560 euro.

Sistemul foto de pe spatele telefonului are trei senzori. Unul principal de 12 megapixeli (tehnologie dual-pixeli), unul ultra-wide de 13 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 12 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcare ultra-rapidă (44W).

Pe zona de gaming, pentru că așa cum spuneam la început, Vivo iQOO este un telefon de gaming până la urmă, avem un sistem de răcire “super liquid cooling” cu o cameră de vapori. Plus câteva funcții speciale, grupate sub denumirea de Multi-Turbo. Un nume inspirat ales, pentru că funcțiile respective sunt AI Turbo, Center Turbo, Net Turbo, Cooling Turbo și Game Turbo. Numele vorbesc de la sine.

Vivo iQOO

Vivo iQOO este fără îndoială un telefon cel puțin interesant. Raportul preț/specificații este chiar bun. Mai rămâne să vedem în ce măsură va fi el disponibil și pe piețele mai apropiate de noi. Deocamdată se va pune în vânzare în China, undeva prin 10 martie, printr-un flash-sale.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep