HomeFeaturedFocusiOS 12.2 e lansat pentru a repara peste 50 de gauri de...

iOS 12.2 e lansat pentru a repara peste 50 de gauri de securitate!

Apple a lansat update-ul iOS 12.2 ce repară peste 50 de probleme de securitate, ceea ce îl recomandă pentru o instalare imediată!

Ieri seară, imediat după terminarea evenimentului de lansare a noilor servicii Apple au fost lansate și update-rile iOS 12.2 pentru iPhone/iPad respectiv macOS Mojave 10.14.4. Ambele conțin foarte multe patch-uri de securitate pentru problemele majore detectate în sistemele de operare Apple așa că e indicat să nu mai pierdeți timp și să faceți rapid update-ul.

În cazul iOS 12.2 sunt reparate 51 de probleme ce afectează produsele iPhone de la 5s încoace, resepctiv iPad Air și generația a șasea de iPod. Cam aceleași probleme au fost detectate și în Apple tvOS.

Lista de probleme reparate cuprinde 19 legate doar de codul Webkit folosit de Apple în Safari, Mail și App Store și care pot să fie exploatate pentru a afișa conținut terț, obține accesul de la distanță pe aparate și chiar blocarea anumitor servicii. E reparată chiar și o problemă descoperită în modul în care erau tratate link-urile primite prin SMS.

Lista completă este detaliată aici, dacă aveți chef să o parcurgeți. Eu zic ca în timp ce citiți să descărcați și să aplicați rapid update-ul iOS 12.2 pe iPhone și/sau iPad.

E măricel – 824 MB, de asta ar fi bine să folosiți o conexiune WiFi pentru a-l descărca!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep