HomeFeaturedFocusHuawei P30 prezentat oficial, fratele (putin) mai mic al varfului de gama

Huawei P30 prezentat oficial, fratele (putin) mai mic al varfului de gama

Huawei P30

Parcă am un soi de regrete pentru Huawei P30. A apărut în umbra fratelui său mai mare, care a luat tot caimacul evenimentului de la Paris, deși parcă nu merita această soartă. Da, Huawei P30 Pro a fost eroul evenimentului și este flagship-ul chinezilor, dar și Huawei P30 are destul de multe de oferit și de arătat și cred că poate fi și el considerat un flagship.

Printre argumentele sale se numără fără îndoială ecranul AMOLED care integrează senzorul de amprentă și mai ales sistemul de trei camere foto de pe spate.

Huawei P30

Huawei P30 este construit în jurul unui display de 6,1 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli. Marginile laterale nu mai sunt curbate (ecranul este perfect plat) și sunt mai groase. Și în partea de jos marginea este mai proeminentă, iar notch-ul este mai vizibil.

Huawei P30

Chipset-ul este tot Kirin 980, iar la nivel de memorii avem aceleași opțiuni. Doar varianta cu 8 GB de RAM și 256 GB de memorie internă, cea de top pentru Huawei P30 Pro, este înlocuită de una cu aceeași memorie RAM de 8 GB, dar cu o capacitate internă de stocare de doar 64 GB.

Sistemul de trei camere foto de pe spate este compus dintr-un senzor principal de 40 megapixeli, unul ultra-wide de 16 megapixeli și unul telephoto de 8 megapixeli, capabil de un zoom optic de doar 3x (față de 5x cât poate modelul Pro).

Camera foto frontală este tot de 32 megapixeli.

Acumulatorul are o capactitate de 3650 mAh, știe încărcare rapidă de 22.5W, dar nu mai oferă suport pentru încărcare wireless.

Ca și în cazul fratelui mai mare, nici la Huawei P30 nu se cunosc încă detaliile comerciale, cu care vom reveni.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep