HomeFeaturedFocusNoi detalii despre Motorola One Vision

Noi detalii despre Motorola One Vision

Motorola One Vision

Am văzut cu câteva zile în urmă că Motorola începe să folosească chipset-uri Exynos de la Samsung și că Motorola Vision este primul terminal care se va bucura de această colaborare. Terminalul va fi echipat cu un chipset Exynos 9610 și tocmai trecuse prin Geekbench. Avea o memorie RAM de 6 GB și era echipat cu Android 9.0 Pie stock, făcând parte din programul Android One.

Acum ies la iveală mai multe detalii tehnice despre Motorola One Vision (probabil că este același telefon, deși generația anterioară a avut doi membrii). În primul rând aflăm că memoria RAM va putea fi și de 3 GB și de 4 GB, iar capacitățile interne de stocare de 32 GB, 64 GB și respectiv 128 GB.

Apoi găsim câteva informații și despre sistemul dual camera de pe spatele terminalului. Se pare că senzorul principal va fi unul de 48 megapixeli, de tip Quad Bayer. Ceea ce înseamnă că va combina câte patru pixeli într-unul singur, pentru fotografii de 12 megapixeli. Sunt vehiculate și câteva inovații software în materie de fotografie, care vor însoți sistemul dual camera pentru rezultate cât mai spectaculoase.

Despre ecranul lui Motorola One Vision se spune că va avea un aspect 21:9 (mai alungit decât standardele actuale) și cel mai probabil o diagonală de 6,2 inchi. Rezoluția va fi de 2520 x 1080 pixeli.

Acumulatorul va avea o capacitate de 3500 mAh.

Eu zic că deja puzzle-ul este mult mai complet și că Motorola One Vision are șanse să facă o figură frumoasă, pentru că nu arată rău deloc. Abia aștept să văd lansarea oficială și prețul la care se va prezenta acest terminal.

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep