HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A40 listat oficial in Europa

Samsung Galaxy A40 listat oficial in Europa

Samsung Galaxy A40

Este un mid-range ceva mai ofertant decât fratele său mai mic, modelul Samsung Galaxy A20. Propune un raport preț/specificații mai competitiv, pentru că pe acest segment Samsung se lovește de o concurență mult mai acerbă, mai ales din partea Huawei. Și cum Samsung Galaxy A40 este deja disponibil la precomandă în Europa (mai exact în Olanda), cred că merită câteva clipe din atenția noastră.

Samsung Galaxy A40

Telefonul este construit în jurul unui display Super AMOLED de 5,9 inchi, cu un notch în formă de U în partea de sus, pe care Samsung îl numește Infinity-U Display. Rezoluția este de 2340 x 1080 pixeli. În spatele ecranului avem o combinație de chipset Exynos 7885 (procesor octa-core) cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Cei cu nevoi speciale în materie de spațiu de stocare au la dispoziție un slot microSD care suportă carduri de până la 512 GB.

Pe partea din spate, Samsung Galaxy A40 are un sistem dual camera, compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli. Tot pe spate se găsește cititorul de amprentă digitală.

Camera foto frontală are un senzor de 25 megapixeli, o veste excelentă pentru amatorii de autoportrete digitale.

Un acumulator cu o capacitate de 3100 mAh (nu se spune nimic despre suportul pentru încărcare rapidă, dar el ar trebui să existe), un Android 9.0 Pie cu OneUI peste el și o gamă de culori formată din versiuni Black, Blue, Coral și White completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Samsung Galaxy A40 are un preț de vânzare de 249 euro, destul de bun, cred eu. Așa cum spuneam, este disponibil deja la precomandă în Olanda, cu livrare pe 10 aprilie. Probabil că o să îl vedem destul de repede și pe alte piețe europene, inclusiv pe la noi.

via AndroidPlanet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep