HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A70 prezentat oficial, un smartphone complet

Samsung Galaxy A70 prezentat oficial, un smartphone complet

Samsung Galaxy A70

Chiar dacă nu este un flagship veritabil (ar fi și greu în fața unor nume consacrate), Samsung Galaxy A70 pare un telefon complet, care grupează mai multe elemente interesante. Este destul de aproape de ideea de vârf de gamă și oferă specificații peste medie. Sper ca Samsung să alăture și un preț interesant, pentru a-l face pe Galaxy A70 și mai competitiv. Oricum, sunt destul de sigur că se va bucura de succes în ofertele operatorilor, pentru că este o opțiune serioasă pentru cei ce doresc suficientă putere de calcul și performanțe în zona de fotografie, dar nu sunt dispuși să plătească valoarea unui Galaxy S10.

Samsung Galaxy A70 este construit în jurul unui display Super AMOLED prevăzut cu un mic notch în formă de U în partea de sus. Ecranul integrează senzorul pentru citirea amprentei digitale și propune o proporție 20:9, o formă ușor mai alungită decât cea standard. Diagonala ecranului este de 6,7 inchi, iar rezoluția este de 2400 x 1080 pixeli.

În spatele acestuia avem o combinație de chipset cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz (încă nu se știe exact ce model și de la ce producător), cu o memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Pe spatele lui Samsung Galaxy A70 se găsește un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 32 megapixeli, cel ultra-wide este de 8 megapixeli, iar cel de adâncime de 5 megapixeli. Camera foto frontală are un singur senzor, de 32 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 25W. Sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu One UI peste el, iar construcția este dintr-un material special, o combinație de sticlă și plastic pe care Samsung o numește glasstic.

Nu se cunosc detalii comerciale legate de Samsung Galaxy A70 (preț și disponibilitate), însă coreenii promit mai multe informații pe 10 aprilie. Vom sta cu un ochi pe acest terminal, pentru că mie mi se pare destul de interesant.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep