HomeFeaturedFocusHuawei Y7 (2019) lansat oficial, disponibil deja in Europa

Huawei Y7 (2019) lansat oficial, disponibil deja in Europa

Huawei Y7 (2019)

Terminalul a fost listat în ofertele partenerilor fără prea mare vâlvă. Huawei Y7 (2019) este un mid-range care are șanse mari să facă o figură frumoasă, mai ales în ofertele operatorilor europeni, acolo unde producătorul chinez s-a mișcat destul de bine până acum. În favoarea acestei teorii vine un raport preț/specificații pe care Huawei a reușit să îl mențină atractiv, mai ales pe segmentul mid-range și care a garantat în bună măsură succesul companiei de până acum.

Huawei Y7 (2019) este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 450 cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Combinație ce plasează destul de clar telefonul în peisajul deja existent. Un ecran modern, cu notch în formă de picătură și margini foarte înguste, asigură un aspect modern.

Huawei Y7 (2019)

Este un IPS LCD de 6,26 inchi și rezoluție 1520 x 720 pixeli. Pe spate avem un sistem dual camera (senzor principal de 13 megapixeli + senzor de adâncime de 2 megapixeli) și un cititor de amprentă. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Acumulatorul cu capacitate de 4000 mAh este un argument de vânzare în plus. Nu impresionează prea plăcut sistemul de operare Android 8.1 Oreo, însă prețul de 220 euro valabil în Europa nu este rău deloc. Telefonul este deja disponibil, așa cum spuneam, pe mai multe piețe europene.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep