Galaxy Fold a ajuns la review, deja apar primele probleme cu ecranul

2
Modelul Galaxy Fold testat de TheVerge are deja ecranul spart, după numai două zile de folosire.

La începutul săptămânii am văzut că a venit valul de aplauze pentru noul Galaxy Fold: Samsung a trimis sample-urile pentru review marilor publicații de limbă engleză. Toate părerile inițiale au fost pozitive.

După cum se poate observa în imagine, ecranul OLED a cedat în urma străpungerii.

Astăzi însă lucrurile au luat o întorsătură interesantă: după numai două zile de folosire sample-ul de la TheVerge are deja ecranul spart, o bucată din elementele din aparat a străpuns ecranul fix în zona în care Galaxy Fold se îndoaie, după ce cu puțin timp înainte au apărut deformările pe display.

Iar problema a survenit în utilizare normală, fără niciun test special făcut pentru deteriorare. Din câte am înțeles și alte sample-uri au început să aibă probleme, dar de altă natură. Toate însă prezintă deformări mai mult sau mai puțin vizibile/deranjante ale ecranului pe zona unde se pliază.

E clar că încă vorbim de niște prototip-uri, chiar dacă sunt mai avansate. Însă la un preț de 2000 USD parcă nu te aștepți să vezi că ceva din interiorul smartphone-ului se desprinde și iese prin ecran.

Sunt curios ce o să spună Samsung după ce analizează smartphone-ul folosit de TheVerge.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here