HomeFeaturedFocusXbox One April 2019 Update ajunge de azi pe consolele utilizatorilor alaturi...

Xbox One April 2019 Update ajunge de azi pe consolele utilizatorilor alaturi de modelul Xbox One S All-Digital Edition. Aflati ce aduce nou

Xbox One April 2019 Update este disponibil pentru update începând de astăzi.

Cel mai recent update pentru platforma Xbox One, adică April 2019, poate fi descărcat și instalat de către utilizatori (mergeți la Settings și de acolo Updates). Noua versiune aduce schimbăriimportante, în special legate de interfață și integrarea Xbox Game Pass plus o nouă tastatură virtuală.

În primul rând utilizatorii de Xbox Game Pass vor putea să interacționeze mai ușor cu Xbox Game Pass Quests, direct din ecranul principal. Totodată o noup tastatură virtuală a fost adăugată în Xbox One, mai simplu de utilizat. Cine dorește poate să îi schimbe dimensiunea – Settings > Ease of Access > Magnifier > Larger Keyboard pentru activarea celei mai mari.

A venit și o funcționalitate nouă ce permite repornirea consolei direct din Power Center, treabă utilă pentru situațiile în care ceva nu funcționează cum trebuie – țineți apăsat butonul Xbox de pe controller și alegeți de acolo funcția de reponire.

În April 2019 update și-a găsit locul și o facilitate îmbunătățită pentru Uninstall, consola putând să sugereze ce aplicații/jocuri pot să fie dezinstalate ca să lase locul altora pe care vreți să le puneți – mergeți la Drive Manager prin Settings > System > Storage.

Și partea Xbox Media remote a fost actualizată pentru a permite butonului OneGuide să fire reprogramat.

Noul update ocupă undeva la 720 MB și e deja disponibil și în România. Așa că e timpul să îi dați drumul la update-ul Xbox One April 2019 :).

Și apropo de lansare, Microsoft a anunțat că oferă și o variantă mai ieftină de Xbox One S, denumită Xbox One S All-Digital Edition care va fi disponibilă la un preț de 249,99 USD, dar care nu are cititor de disc. Odată cu Xbox One S All-Digital Edition Microsoft propune și un nou abonament: Xbox Game Pass Unlimited care pentru 15 USD lunar oferă accesul la beneficiile combinate din Xbox Live Gold și Xbox Game Pass, la un preț mai bun – noul abonament va fi disponibil în partea a doua anului 2019.

via Xbox

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep