HomeFeaturedFocusHonor 20i listat oficial, mid-range aratos cu mai multe variante de memorie

Honor 20i listat oficial, mid-range aratos cu mai multe variante de memorie

Honor 20i

Era puțin ciudat că Honor 20i era disponibil la precomandă, dar nu fusese anunțat oficial de către producătorul chinez. Între timp el a fost listat pe site-urile companiei, așa că a fost rezolvată și apariția oficială, chiar dacă nu sub forma unui eveniment de lansare, cum s-ar fi așteptat unii.

Avem un smartphone din categoria mid-range, cu aspect modern, specificații mai mult decât decente și mai multe versiuni de memorie, ceea ce îl face potrivit pentru mai multe categorii de buget. Mai rămâne să fie disponibil pe cât mai multe piețe, pentru că are toate argumentele pentru a se bucura de ceva succes.

Honor 20i

Honor 20i este construit în jurul unui ecran LCD de 6,21 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9), cu margini foarte înguste și prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus. În mod plăcut surprinzător, acest notch găzduiește o cameră foto frontală de 32 megapixeli. În spatele ecranului găsim un chipset Kirin 710, cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz (Cortex-A73).

La nivel de memorii, așa cum spuneam, avem mai multe variante. Una (cea mai de jos) cu 4 GB de RAM și 128 GB de memorie internă. Vin mai apoi trei variante cu memorie RAM de 6 GB și capacități interne de stocare de 64 GB, 128 GB sau chiar 256 GB. Pentru toate buzunarele, cu alte cuvinte. Primele două variante au un preț de aproximativ 240 dolari, în timp ce versiunea de top costă aproximativ 300 dolari. Prețuri valabile pentru China, acolo unde telefonul este deja listat în ofertele mai multor magazine online.

Pe partea din spate se distinge trecerea între culori pe două dintre variantele cromatice, o inginerie care chiar arată bine. Vedem și cititorul de amprentă, dar mai ales un sistem de trei camere foto compus dintr-un senzor principal de 24 megapixeli, unul telephoto de 8 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 3400 mAh și un sistem de operare Android 9.0 Pie cu interfața EMUI 9 peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep