Ubisoft a decis sa ofere gratuit jocul Assassin’s Creed Unity pentru cei ce doresc sa exploreze catedrala Notre-Dame

0
Până pe 25 aprilie Ubisoft oferă gratuit jocul Assassin’s Creed Unity pentru PC.

Incendiul care a distrus o parte din catedrala Notre-Dame din Paris are și o parte bună: bogații lumii s-au mobilizat și au făcut donații ”mici” de 100-200 milioane de EUR, iar Ubisoft a decis să ofere gratuit jocul Assassin’s Creed Unity pentru PC, pe lângă propria donație de 500000 EUR. Asta înseamnă că până pe 25 aprilie cine e interesat poate să îl descarce și să îl folosească în ideea de a-i ajuta să exploreze în detaliu catedrala. Gratuit.

După cum știți, Ubisoft este creatorul excepționalei francize Assassin’s Creed, un joc ce poartă jucătorul aproape peste tot prin lumea antică, unde locațiile sunt recreate fidel descrierilor istorice. În Assassin’s Creed Unity acțiunea se desfășoară în Parisul secolului 18 unde catedrala Notre-Dame poate fi explorată în cele mai mici detalii.

Creatorilor jocului le-a luat 14 luni să recreeze fidel structura catedralei și vreo trei săptămâni să o îmbrace în aura secolului 18. Asta face că rezultatul să fie o replică virtuală a originalului, permițând o explorare de peste 90%.

Voi aveți două opțiuni:

  • fie descărcați gratuit jocul de pe Uplay urmând link-ul de aici
  • fie îl descărcați și faceți și voi o donație către Notre-Dame

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here